Op locatie

Samen kiezen wij een geschikte omgeving en pakken de mooie stukken om te fotograferen. Dat kan een bos of strand zijn of en mooi duin of heidegebeid. Het moment van de dag is belangrijk i.v.m. het licht. Het mooist licht is ‘smorgens en in de zomer ook later op de dag.

Een fotoshoot duurt ongeveer 1 á 2 uur het is een leuke ervaring. Ik neem overal de tijd voor. Wensen en ideeën zijn zeker welkom. Het is geen probleem als je hond of paard niet los kan lopen, met een lange lijn mag ook, die kan ik later wegwerken.

Een fotoshoot kan je nooit van te voren plannen., het blijft een leuke uitdaging.

Niets moet en alles mag. De spontane momenten zijn het mooiste. Plan nooit iets achter een fotoshoot het kan namelijk altijd uitlopen.

In de studio

Voor honden, katten en knaagdieren ben je welkom in mijn studio in Schaijk.

Ik laat de dieren eerst wennen aan de studio, hun op de gemak stellen.  Voor honden is het wel handig als ze de basis commando’s kennen maar is geen must. Ik heb de tijd voor ze. De fotoshoot duurt 1 á 1,5 uur. Wensen en ideeën zijn zeker welkom.

Ben je zelfstandiger en wens je foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden? Stuur mij een berichtje naar info@marlon-fotografie.nl met een kleine omschrijving van het project en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je een erkend fokker en is er een nestje op komst waar je foto’s van wilt, neem dan contact met mij op om de afspraak te kunnen inplannen.